NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La segona prova del Nacional de Motocròs arriba a Albaida

Els aficionats podran gaudir de l'espectacle en directe via online

Aquest cap de setmana es celebra al Complex del Motor d’Albaida, la segona prova del Campionat d’Espanya de Motocròs, això sí a porta tancada encara que els aficionats podran gaudir d’ell via streaming. Les categories a competir són ElitMX1, ElitMX2, MX125 i MXFemení on la presència de pilots d’altíssim nivell està assegurada.

El traçat d’Albaida ha optat, a més per realitzar nou disseny, modificant-lo per donar-i més espectacularitat, fent-lo molt més tècnic i donant-lo de més amplitud i seguretat, situant les instal·lacions del circuit d’Albaida com un dels millors de tot el territori nacional.

Amb motiu de la normativa covid els espectacles esportius són a porta tancada però com diem aqueta prova serà retransmesa en directe i de forma gratuïta pel canal youtube de la Federació.

Una decisió que es pren després del gran èxit obtingut després de la primera prova de Montearagón on es superaren les 90.000 visualitzacions.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.