NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Pobla del Duc posa en marxa l'Escola de Pasqua i Campus 2021 que es desenvoluparan de matí i vesprada

Els dies 1, 6, 7, 8, 9 i 12 d'abril

Tindre als nostres fills entretinguts en vacances mentre els pares treballen fan possible la conciliació a la Pobla del Duc que posa en marxa l’Escola de Pasqua i Campus 2021 per als dies 1, 6, 7, 8, 9 i 12 d’abril. Enguay i per complir amb la normativa els grups serà màxim de 10 xiquets repartits per edats així que les places són limitades.

L’Escola de Pasqua es desenvoluparà en la ludoteca a un preu de 25 euros; mentre l’Espai Jove acollirà el campus esportiu per 20 euros. En ambdós casos l’horari serà de matí i vesprada amb opció de menjador.

Fins al dimarts 30 de març hi ha de temps per a inscriure’s.

En abril hi haurà escoleta però també cites programades al voltant del 8M com teatre, exposicions i contacontes. El mateix dia de la dona es va llegir el manifest; es col·locaren cartells en la nova parada d’autobusos, al Centre Social, ajuntament i altres espais públics. A més la biblioteca estrenava el Racó Violeta sense oblidar el Concurs de Cartells.

Els alumnes premiats de la ESO al Concurs de Cartells han estat Sergio Garcia, primer premi; Marina Camarena, segon premi i tercer per a Miriam Gómez.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.