NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

José Montoro, cantant internacional

José Montoro rep un reconeixement a l´Ajuntament de Canals per difondre el nom del seu poble per tot el món

José Montoro està triomfant en tot el món, el seu nou disc “Incontrolable” sona en totes les plataformes digitals; en pocs mesos el seu videoclip “Sexy love” superava les 100.000 visites en Youtube. Tots grans èxits que han sigut reconeguts aquest matí per l’ajuntament de la seua ciutat natal Canals en agraïment per difondre el nom del poble per tot el món.

Aquest artista totterreny portava una dècada dedicant-se professionalment a la música com compositor, líder del grup Marabú, cantant de l’orquestra La Tribu, teloner de David Bisbal, Hombres G i Dani Martín, carrera que compaginava amb els seus estudis de Fisioteràpia. El seu llançament nacional es donava al 2013 al participar al programa “Uno de los nuestros” de TVE on es buscava al millor cantant d’orquestra del país.

Aquesta serà, per tant una gira molt especial on estarà acompanyat per reconeguts músics llatins que tal volta podria fer parada en la seua ciutat.

Els temes del nou disc han estat compostos pel mateix Jose i Raúl Nácher.  


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.