NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'equip de govern de Canals portarà en abril al plenari els pressupostos municipals en un ambient de crispació política

Uns retardats pressupostos

Amb el Pla Canals 2030 i la presentació dels pressupostos municipals del 2021, l’equip de govern de Canals ha contrarestat les crítiques de l’oposició sobre la falta de treball i inacció; una oposició que a l’últim plenari ordinari aprovava una moció per a retirar la retribució als governants que es farà efectiva ja aquest dijous 1 d’abril. Un dels motius ha estat precisament el retard en l’aprovació dels comptes municipals.

Sobre els pressupostos, que ascendeixen a 10.138.017, 60 euros, l’alcaldessa va detallar que la seua elaboració es remunta a octubre del 2020 i que a partir de novembre començaren a presentar-se als regidors de l’oposició; d’ací només va eixir una proposta, per part del Partit Popular, que fou inclosa al projecte final.

El pressupost municipal registra un increment del 7,8%. Entre les novetats destaca l’increment del 147% en la partida dedicada a serveis socials i del 228% per a accions de foment de l’ocupació; en ambdós casos per fer front als efectes de la pandèmia. També augmenta les inversions per a la finalització d’edificis públics.

Com ha explicat el vice-alcalde, la moció per a eliminar els sous i la dedicació a l’equip de govern no pot estar motivada per cap tipus de desacord sobre els comptes. Però tot i així tant l’alcaldessa com la resta de regidors es mantenen ferms i units al afirmar que seguiran treballant pel poble amb o sense sou. El problema està en què si la situació s’allarga el temps que poden dedicar al treball al consistori no serà el mateix que fins ara el que pot provocar la paralització de l’administració.

L’alcaldessa, que dubta de la legalitat de la moció afirmava que s’està estudiant la possibilitat d’un recurs per a anul·lar-la.

També presentaran una nova proposta de retribucions i dedicacions.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.