NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Vall Ens Uneix vota en contra del pressupost de la Mancomunitat de la Vall d'Albaida i s'oposa al cobrament de quotes extraordinàries als municipis de la comarca.

Possible impugnació

En contra. Aquest va ser el vot de La Vall Ens Uneix al pressupost de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida en considerar “injustificada” la quota extraordinària de 521.000 euros que hauran de pagar els municipis en els propers tres anys, i que sols per a la capital, Ontinyent, suposarà una aportació fora de pressupost de més de 200.000 euros i que a ulls de la formació comarcalista endeutarà el municipis per tal de fer front als problemes de l’ens comarcal derivats de la gestió del PSPV-PSOE i Compromís.

A la queixa i denuncia de La Vall Ens Uneix, es suma la suposada manca d’informació i ocultisme de la Mancomunitat que pretenia aprovar un pressupost que reconeix un deute viu 1’5 milions d’euros, el que suposa un 30% del mateix.

Amb aquesta situació, La Vall Ens Uneix no descarta impugnar el pressupost per considerar que atenta contra l’interès general dels ajuntament de la comarca.

Cal recordar que el partit governa sobre el 60% de la població de la Vall d’Albaida.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.