NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Canals presenta un pla estratègic per a l'acció del govern local fins l'any 2030

Pla Canals 2030

Pla Canals 2030 és el pla estratègic de polítiques municipals presentat per l’Ajuntament que servirà de full de ruta per a l’acció del govern local fins el 2030, molt més enllà d’aquesta legislatura. Un programa que es vertebra en sis grans eixos i que naix com a conseqüència de la pandèmia.

El primer eix desglossat és el referent a la Qualitat Democràtica i Bon Govern que inclou un Pla de Participació global per promoure la participació activa dels veïns en la política local. La millora i manteniment dels edificis municipals seria el segon apartat on trobem un dels projectes més importants i reivindicats des de fa més de 15 anys com és la construcció de l’IES Francesc Gil.

 

 

Cuidem les persones és el títol del tercer eix que busca potenciar l’estructura dels Serveis Socials i consolidar la regidoria d’Igualtat.

En aquest apartat també apareix la dinamització d’espais per a persones majors i de l’Espai Jove. Batejat com Transició Ecològica, Medi Ambient i el Benestar Animal aquest eix inclou projectes com la creació d’illes de compostatge; la implantació de la recollida de residus porta a porta; la creació d’un espai per a les protectores d’animals, un pla de sonorització.

 

 

El cinquè punt s’atribueix a Patrimoni Cultural i Memòria amb accions com la proposta de no llei presentada fa uns dies per a protegir el patrimoni hidràulic. També trobem l’actualització del reglament de la festa o la creació d’un museu etnològic de la festa.

 

 

Finalment l’equip de govern aposta per l’ocupació, model productiu i innovació. Un eix que podem dividir en dos apartats, per una part ajudes directes per als sectors productius més afectats per la pandèmia i per altra un pla a d’ocupació a més llarg termini.

 

 

Altres propostes serien el foment del comerç local i de proximitat; la millora i  modernització del mercat municipal i la potenciació de l’empresa pública Risoncha.

 

 

 

 

 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.