NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent incorpora una nova imatge a la seua Setmana Santa, el Crist de la Pau en la seua entrada a Jerusalem adscrita a la parròquia de Sant Rafel

Nova imatge

La Setmana Santa d’Ontinyent ha incrementat el seu patrimoni religiós amb aquesta nova imatge, El Crist de la Pau en la seua entrada a Jerusalem que té el seu culte en la parròquia de Sant Rafel. Una imatge de “La Burreta” que enaltirà i enriquirà la festa del Diumenge de Rams a la ciutat i la seua processó. La talla ha estat sufragada de forma desinteressada per un fidel anònim.

Un encàrrec que va comptar amb la complicitat del retor de la parròquia Juan Pablo Tomás.

 

 

La Burreta fou beneïda el passat dissabte; convertint-se en l’única benedicció d’una imatge religiosa de Setmana Santa en tota la diòcesi. En la mateixa eucaristia també es consagraren els nous bàculs de la Junta de Germandats i Confraries d’Ontinyent.

 

 

El Crist de la Pau en la seua entrada a Jerusalem és obra de l’escultor cordovès Juan Antonio Gómez Gil que ha modelat una talla de fusta de cedre i policromada.

 

 

Una imatge que podria tenir el seu bateig d’honor en la festa del Diumenge de Rams del 2022, 10 d’abril per a ser processonada.

 

 

Amb “La Burreta” s’enriqueix la Setmana Santa d’Ontinyent, una festa que concentra gran emoció i sentiments des del segle XV.

 

 

 

 

 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.