NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent presenta el manual per al tractament informatiu de la conducta suïcida als mitjans de comunicació

Abordar el suïcidi adequadament

L’Ajuntament d’Ontinyent ha presentat el manual per a l’adequat tractament informatiu de la conducta suïcida als mitjans de comunicació; un document elaborat dins del Pla d’Acció Municipal contra el Suïcidi i que ha comptat amb la participació de mitjans locals, la Unió de Periodistes i l’assessorament de la Federació de Salut Mental de la Comunitat Valenciana i l’Associació Adiem.

Des de la Unió de Periodistes, Maria de Quesada, que intervenia telemàticament a l’acte afirmava que la immediatesa va en contra d’aquest tema on el que prima és la prevenció; de prevenció també es va parlar des d’Adiem al tractar-se d’un problema de Salut Pública.

Per a canviar les xifres es necessita un canvi social orientat cap al recolzament, la comprensió i l’expressió de les emocions.

Aquest manual, que es lliurarà als mitjans de comunicació forma part del projecte de prevenció de la conducta suïcida que es va iniciar el 2020 i que ha inclòs la creació d’una Mesa de Coordinació i accions formatives com xerrades.

Un treball que tindrà continuïtat al període 2021-2022.

En concret es faran xerrades per a la Policia Nacional i l’alumnat del Campus Universitari així com a la població en general.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.