NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Castell de Xàtiva reobri al públic amb una imatge renovada i restriccions d'accés als vehicles els diumenges i festius

250.000 euros en millores

Després de 3 mesos hui ha reobert les seues portes el Castell de Xàtiva i ho ha fet amb una imatge renovada que ha revitalitzat un dels llocs més emblemàtics de la ciutat i el més turístic. Unes millores que han superat els 250.000 euros d’inversió que han consistit, entre altres, en la reforma dels banys de l’entrada de la plaça d’armes i els que estan junt a la porta dels Socors; la cafeteria i els salons del restaurant i altres treballs realitzar per les Birgades i personal de manteniment.

Unes millores que volen tindre continuïtat amb la implicació de la Generalitat Valenciana; motiu pel qual s’ha demanat una reunió de la Comissió Mixta del Castell.

A més el Centre d’Especialitats de l’Espanyoleto disposa d’aparcament.

També s’ha posat en marxa la nova entrada conjunta de Castell i Museus al preu de 6 euros; 4 per a jubilats i carnet jove i gratuïta per als menors de 8 anys i per als veïns de Xàtiva amb carnet de biblioteca.

Els tiquets s’han de comprar a través de la pàgina web de Xàtiva Turisme i sols es vendran 150 entrades per hora per tal de controlar l’afluència, pel que diàriament podran visitar la fortalesa un total de 1300 persones.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.