NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Els comerços de SOC Ontinyent i Sant Rafel inicien una campanya de visibilització del trastorn de l'espectre autista

Col.labora la pròpia associació INCLOU-TEA i l'Ajuntament

L’Ajuntament d’Ontinyent i les associacions de comerciants SOC i ACIS Sant Rafel en col·laboració amb INCLOU-TEA inicien una campanya de sensibilització per donar visibilitat al Dia Internacional del Trastorn de l’Espectre Autista, que es commemora aquest divendres 2 d’abril.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda i la regidora de Política per a les Persones, Paula Soler, així com la presidenta de SOC Ontinyent, Marisa Bernabeu; Jordi Vidal, president d’ACIS Sant Rafel i José Antonio Martínez, president d’Inclou-Tea assistien a la presentació que tenia lloc al consistori.

La iniciativa inclou la il·luminació dels aparadors de cadascun dels establiments adherits des d’aquest 1 d’abril i fins el proper 11 amb una peça d’un trenaclosques, element que representa aquest trastorn, el qual s’il·luminarà de color blau. Es tracta d’un element elaborat per la pròpia associació INCLOU-TEA.

Junt a aquesta campanya, a la façana de l’antic Ajuntament d’Ontinyent s’ha penjat una pancarta i, a més, s'il·luminarà l’edifici en color blau per continuar visibilitzant aquest trastorn. Així mateix, des d’INCLOU-TEA han recordat que el proper 2 d’abril prop de 1.000 vivendes d’Ontinyent s'il·luminaran de blau dintre de les accions de visibilització que aquesta associació ha posat en marxa.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.