NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Campus d' Ontinyent rep el "Premi Benicadell" a la defensa i ús del valencià

Lliurat per la Coordinadora de la Vall d'Albaida

El Campus Universitari d’Ontinyent ha estat guardonat amb el Premi Benicadell lliurat per la Coordinadora de la Vall d’Albaida per la Defensa i Ús del Valencià. El premi, un socarrat que representa el penó de la conquesta i el nom del Benicadell com el cim més alt de la comarca, fou recollit per la rectora de la Universitat de València, Mavi Mestre, qui ressaltava el guardó un reconeixement col·lectiu.

Un reconeixement que l’alcalde, Jorge Rodríguez, també feia extensiu a totes les entitats que conformen la Fundació Universitària.

Un gaurdó que tradicionalment es lliurea al marc de les trobades d’escoles en València però que, en aquest cas i degut a la pandèmia ha tingut lloc a l’edifici Lluis Vives del Campus ontinyentí, un edifici de gran simbolisme històric.

Al mateix acte la rectora ha anunciat la represa dels tràmits per implantar a la ciutat el màster de Psicologia General Sanitària. Una gestió que es va iniciar al mes de març de 2020 però que es va vore interrompuda per la irrupció de la pandèmia.

Així mateix, la rectora confirmava la represa dels treballs per a l’obertura d’una subseu permanent del Parc Científic de la Universitat a Ontinyent

Anuncis que constaten el salt qualitatiu i quantitatiu del Campus als últims anys que també ha vist incrementat la seua xifra d’estudiants.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.