NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

1.294 participants en el cross

Les proves han transcorregut pel casc urbà

1294 esportistes de totes les edats es donaren cita al II cross “Ciutat d’Ontinyent” que tenia lloc al passeig de Benarrai d’Ontinyent. La prova, organitzada pel CAVA amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent va transcorre íntegrament en el centre urbà, en aprofitar-se el passeig de Benarrai, una via de vora d’un quilòmetre de llargària entre les avingudes de la Generalitat i de Daniel Gil.

Aquesta cita ha estat la sisena prova puntuable del circuit de camp a través de la Comunitat Valenciana que atorga els títols de campions autonòmics per equips i els bitllets al campionat d’Espanya de clubs de cros.

El Playas Castellón va liderar les classificacions per equips al pujar al pòdium en sis ocasions, seguit del Joventut Altètic d’Elx, Atletisme Xàtiva i Atletisme Crevillent.

Els atletes del CAVA foren protagonistes en algunes curses. Destaquem els dos tercers llocs dels equips juvenil i promesa i el tercer lloc individual de Nico Azorín en infantils. Ambdós equips representaran l’atletisme de la Vall d’Albaida al Campionat d’Espanya el proper un de març.

Aquest II Cros va representar un èxit esportiu i organitzatiu per al CAVA i no va ser gens fàcil a conseqüència del fort vent que va fer que s’haguera de marcar de forma especial el circuit per evitar talls en les cintes, va ser el causant del tall de llum que va deixar sense megafonia el principi de la prova i va augmentar el grau de duresa.

En categoria Open la victòria fou per a Juan Martínez Tortosa de Like Sport amb 10´44; Daniel Díaz fou segon i l’atleta del club d’atletisme Xàtiva, Fernando Jávega, tercer. Berta Borderia s’imposà en categoria femenina. Després de les sis proves ja escomeses, Iván Puchol d’Atletisme Crevillent lidera el circuit autonòmic de camp a través. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.