NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El president de la Generalitat Valenciana visita les obres del centre sociosanitari Roís de Corella de Gandia

Més de 90 milions d?euros

El president de la Generalitat Valenciana ha visitat les obres de centre sociosanitari Roís de Corella de Gandia acompanyat per la consellera de Sanitat, Ana Barceló; l'alcaldessa de Gandia, Diana Morant i altres representants del govern autonòmic municipal així com membres dels diferents grups polítics presents al consistori i els responsables de l'Àrea de Salut de Gandia i de l'empresa constructora de centre.

A l'inici de la passada legislatura, el govern municipal es va trobar amb un edifici abandonat i desmantellat que ara es reconvertirà en un centre sociosanitari que, un cop vist el projecte, farà complir els objectius que s’havien marcat.

Una infraestructura sanitària que revitalitzarà la barriada, generarà oportunitats i ajudarà a prestar més i millors serveis sociosanitaris als veïns de Gandia i la comarca, amb recursos assistencials d'atenció primària i especialitzada

Puig ha felicitat tots els professionals sanitaris pel treball extraordinari que han realitzat.

Per la seua banda, l'alcaldessa de Gandia ha agraït la visita refermant el compromís del Consell amb la ciutat. Bon exemple d’això és la inversió de 15,3 milions d'euros que s'està executant per construir una obra molt necessària per a la barriada, com el centre sociosanitari Roís de Corella.

El president de la Generalitat ha volgut donar les gràcies al govern municipal per l'eficàcia i l'eficiència amb què s'han gestionat els fons de el Pla Resistir.

La col·laboració entre les diferents administracions ha suposat que Gandia puga donar una resposta als ciutadans i al teixit productiu de la ciutat.

Rois de Corella n’és un exemple d’inversió públic privada de més de 90 milions d'euros que generarà més de 1.300 llocs de treball


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.