NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

València Turisme convoca "Impulsem Turisme", cinc línies d'ajuda al sector per un valor total de 801.000 euros

Impulsem Turisme

La Diputació de València, a través de València Turisme, ha posat en marxa el programa "Impulsem Turisme" 2021, mitjançant el qual s'articulen cinc línies d'ajudes econòmiques per un valor total de 801.000 euros.

Les subvencions, convocades al Butlletí Oficial de la Província (BOP), tenen com a objectius generals la creació de productes turístics; accions de promoció, creació, manteniment i millora d'infraestructures turístiques; i la posada en marxa de mesures per garantir la seguretat sanitària i reduir l'impacte de la Covid-19.

 

 

Es tracta d'ajudes de concessió per concurrència competitiva, que es sumen a l'aportació que realitzarà la Diputació al Fons de Cooperació Municipal per als municipis turístics de la Comunitat Valenciana, encara per quantificar, per compensar la despesa addicional que suporten aquestes localitats en la prestació de serveis a població no resident, regulat pel Consell.

 

 

Les cinc línies d'acció de el programa "Impulsem Turisme" 2021 s'agrupen en dos grans blocs, un destinat a entitats locals i altres a entitats sense ànim de lucre, encara que tots dos es desenvolupen en el context de les dificultats originades per la pandèmia de la Covid-19, per tal de donar impuls a la reactivació de la demanda turística a un escenari que garanteixi plenament la seguretat de turistes i visitants.

 

 

Amb aquest programa, la Diputació de València suma el seu esforç al de tots els agents implicats en la recuperació del turisme i la millora de la situació derivada de la crisi sanitària amb les majors garanties en benefici dels municipis, del sector, de l'economia i de el futur de la província.

 

 

El termini de presentació de sol·licituds a les cinc línies d’ajudes d’ "Impulsem Turisme" 2021 de València Turisme és des d’aquest dimarts 6 al 27 d'abril.

 

 

Poden trobar més informació a la pàgina web de València Turisme: www.valenciaturisme.org

 

 

 

 

 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.