NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Els bombers forestals de la Generalitat vigilen els paratges naturals les 24 hores del dia i fins el dilluns 12 per a prevenir incendis forestals

Més vigilància en Pasqua

Davant les restriccions de mobilitat, el turisme rural s’ha convertit en una excel·lent opció per als valencians durant les vacances de Setmana Santa i Pasqua. Així els paratges i atractius naturals de la Comunitat Valenciana s’han omplert de visitants. Uns paratges naturals que estan sent vigilants de forma intensiva pel Servei de Bombers Forestals de la Generalitat les 24 hores del dia fins al dilluns 12 d’abril. El dispositiu coordinat per Emergències està compost per més de 80 mitjans d’extinció terrestres, 16 mitjans aeris i més de 700 persones en la Sala d’atenció de cridades d’emergències 112. Els bombers també realitzen accions de conscienciació, divulgació i difusió de mesures preventives en les àrees recreatives més visitades per evitar incendis.

Durant aquests dies s’adopten mesures de prevenció d’incendis forestals com si fos nivell 3 de preemergència, risc extrem d’incendis forestals. Implica la prohibició de crema en terrenys forestals, contigus o amb una proximitat menor a 500 metres d’activitats com la crema de marges de cultius o restes agrícoles i forestals, crema de canyar o matolls lligats a aprofitament ramader, cinegètic o altre tipus i operacions de destil·lació de plantes aromàtiques. A més les cremes aprovades en plans locals així com totes les cremes ja concedies per al mateix període, queden suspeses.

Per via terrestre, els bombers forestals reforcen les rutes de vigilància les 24 hores i per via aèria s’inclouen vols diaris amb els avions preparats per a intervenir en qualsevol incendi. Les aeronaus recorren la Comunitat en períodes d’una hora no simultanis i amb parades planificades. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.