NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xàtiva presenta la programació del "Xàtiva Balla" que es desenvoluparà aquest mes d'abril de forma virtual per commemorar el mes de la dansa

"Xàtiva Balla" 2021

“Xàtiva balla” 2021 és el projecte posat en marxa per l’Ajuntament per commemorar el mes de la dansa amb activitats al llarg de tot abril a través de les plataformes digitals. En concret es publicaran tres audiovisuals i es farà partícip a la gent perquè puge a les xarxes socials vídeos i fotografies temàtiques sobre dansa.

Els veïns podran participar emprant l’etiqueta #XàtivaBalla. Del 9 al 13 d’abril es podran pujar vídeos ballant amb la família; del 14 al 20 la temàtica serà ballar amb la natura; del 21 al 27 es podrà ballar amb les mascotes i del 28 al 30 els continguts seran vinculats amb els més menuts de la casa.

Per altra banda, s’estrenaran tres vídeos. El dia 15 es publicarà la peça “Xàtiva a ritme de dansa” realitzada pels centres educatius on s’interpretarà la coneguda cançó “Jerusalema”.

El 22 d’abril serà el torn del vídeo “Fins que les pedres ballen”, una producció pròpia de l’acadèmia Rytmus que uneix dansa, música, arquitectura, imatge i paraules i que ha estat rodada íntegrament al Castell de Xàtiva.

Un vídeo gravat en quatre espais del Castell que constaten l’evolució de cultures i civilitzacions.

Per últim el 29 d’abril es publicarà “38º 59´19´´N” que respon a les coordenades geogràfiques de Xàtiva a càrrec de l’Institut de Dansa Educocreativa i Social, que dona així continuïtat al seu projecte “Ballem” que venia desenvolupant-se des de 2016 amb la participació de diferents entitats i 200 persones damunt de l’escenari.

El vídeo compta amb la direcció coreogràfica de Cristina Puchades, la direcció musical de Gaspar Nadal i altres col·laboracions.

En definitiva un mes de la dansa replet d’activitats.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.