NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Otos rep una subvenció de 174.000 euros del Pla Reacciona de la Diputació de València per escometre diferents iniciatives contra el canvi climàtic

Contra el canvi climàtic

L’Ajuntament d’Otos ha reaccionat contra el canvi climàtic, adherint-se al Pla Reacciona de la Diputació de València del que rep 174.000 euros per a diferents línies de subvencions. La vicepresidenta de la institució provincial, Mª Josep Amigó, s’ha interessat per aquests projectes en la seua visita a la localitat.

Amb l’estratègia Reacciona, Otos escomet, entre altres actuacions la instal·lació de 72 mòduls fotovoltaics a les escoles, amb una potència de 30kW, que subministraran electricitat a diferents edificis municipals i part de l’enllumenat públic del casc urbà.  

Una actuació que, a més d’aconseguir un estalvi energètic en la factura elèctrica, contribueix a reduir les emissions de C02 i a millorar l’autosuficiència energètica.

 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.