NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Nova penya valencianista

El Perolet obri les seues portes en Canals

Ahir per la vesprada, en Canals, més de 600 seguidors del València van vibrar amb els seus ídols en la inauguració de la penya “El Perolet”. L’acte, amb entrada gratuïta es va realitzar al Centre Cultural Papa Calixte III i va comptar amb la presència de jugadors del primer equip i ex jugadors retirats del València C.F. De la primera plantilla acudiren els portuguesos Rubén Vezo i André Gomes i ex-futbolistes de la talla de Juan Cruz Sol, Ricardo Arias, Fernando Giner o Vicent Guillot. Tots ells firmaren autògrafs i es fotografiaren amb els seguidors il·lusionats per aquesta visita.

Des de l’Agrupació de Penyes, el seu president Blas Madrigal i Miguel García, responsable del sector 17 en el qual es troba Canals, també acudiren a la ciutat així com diversos representants de les penyes valencianistes de pobles veïns, pertanyents al mateix sector. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.