NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Nit del Foc és per a Pirotècnia Valenciana

També dispararà la mascletà del dia de Sant Josep

Pirotècnia Valenciana de Llanera de Ranes, baix l’encuny de José Manuel Crespo, dispararà en les falles de 2015 la Nit del Foc, l’espectacle més important de les celebracions festives de València. A aquesta gran responsabilitat es suma altra, també seran els encarregats d’oferir la mascletà més esperada a la plaça de l’ajuntament, la del dia del patró. El castell, de 20 minuts de duració i que actualment està preparant-se té un cost de 40.000 euros i inclou moltes novetats que deixarà de segur bocabadats als espectadors.

En total es llançarà 2500 quilos de pólvora amb una varietat de 200 carcasses diferents. Pel que fa a les mascletades molts són els coeters que han abandonat enguany disparar en falles degut al baix cost de les subvencions. Tot i així la d’enguany serà especial per a Crespo.

Aquesta època és sempre frenètica per a aquesta empresa fundada en 1965 per Manuel Crespo i  regentat des de la mort del seu creador en 1992 pel seu fill, José Manuel que es convertia en aquell moment en el pirotècnic més jove d’Espanya. Empresa familiar però amb gran volum de treball ja que per a les falles tenen ja 15 mascletades encarregades entre comissions de València i altres pobles com Carcaixent o Vilanova de Castelló. El 14 de març, a més, inauguren el concurs de la Junta Local d’Alzira. Tot i així, els dos treballs en València es cataloguen ja com el gran èxit en la història de l’empresa.

Aquesta empresa ha sabut mantenir l’esperit tradicional d’aquest art però sense renunciar a les noves tendències aconseguint un estil propi i recognoscible.

Una immillorable trajectòria que culmina el 18 de març quan pinten el cel de València en la nit de la pirotècnia per excel·lència de les falles. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.