NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Menjar i material escolar per als necessitats

´La gramola solidaria´reuneix a desenes de veïns

L’Alcúdia de Crespins ha celebrat este cap de setmana una gal·la per a arreplegar menjar i material escolar per als més necessitats, una iniciativa que han portat endavant els artistes de l’espectacle ‘La gramola solidaria’.

L’espectacle ha comptat amb artistes de la talla de Fran Diana, Mariam Escrig i el presentador radiofònic Vicent Alventosa, que han rendit homenatge a la música dels anys 60, 70 i 80.

L’Ajuntament de L’Alcúdia de Crespins només ha posat facilitats a la celebració d’este espectacle en la recentment remodelada Casa de Cultura, un edifici on la Diputació s’ha gastat 80.000 euros i on s’han portat a terme tasques de pintura, so, il·luminació i insonorització.

Gràcies al treball altruista de tots i al menjar dipositat com a preu d’entrada, el Banc d’Aliments de L’Alcúdia de Crespins ha vist minvades les seues necessitats més urgents.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.