NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

250 persones al sopar de la fam

Cada persona paga 3 euros que es destinen a un projecte solidari en Moçambic

Amb el lema “Lluitem contra la pobresa, t’animes?” Càritas de l’Olleria junt amb l’ajuntament, el forn Ortiz de Xàtiva i la cafeteria El Ravalet de l’Olleria han celebrat un sopar solidari conegut com “Sopar de la fam” on participaren al voltant de 250 persones. Cada assistent va col·laborar amb 3 euros que es destinen a un projecte humanitari en Moçambic. El sopar va consistir en pa amb oli, aigua i una taronja.

Concretament el projecte consisteix en l’ampliació i rehabilitació d’una sala d’estudi d’internat femení rural per millorar la formació de les joves de la regió de Netia en Moçambic. El cost total ascendeix a 27.313 euros.

Als diners arreplegats al sopar es sumen també el de les col·lectes de les parròquies del municipi el passat cap de setmana. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.