NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Nou aparcament prop del Campus

Gràcies a un conveni entre Caixa Ontinyent i l'Ajuntament

L’Ajuntament i Caixa Ontinyent han firmat un conveni per mitjà del qual l'entitat financera cedeix a la ciutat l'ús gratuït d'un espai destinat a l'aparcament.

El solar, que disposa de 1.250 m2, s'ubica en el barri d'El Llombo, en el carrer Sant Jaume, molt pròxim a l'edifici que la Universitat posarà en marxa en unes setmanes.

La concentració de graus en un mateix edifici, el previsible increment d'alumnes (que actualment es xifren en més de 1.000) i la incorporació de nous graus en els propers cursos, convertiran el barri en un dens nucli universitari. La disposició d'espais per a facilitar aparcament i accessos permetrà atendre la demanda en les millors condicions.

Cal recordar que l'impuls de l'activitat universitària a Ontinyent arriba de la mà de la Fundació Universitària de la Vall d'Albaida en la que confluïxen l'Ajuntament d'Ontinyent, Caixa Ontinyent i la Universitat de València. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.