NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Milagros Boronat, la millor cuinera de La Vall

Una dona de 82 anys guanya el concurs ´El rebost de la Dipu´

L’ametla és enguany la protagonista del programa gastronòmic ‘El rebost de la Dipu’, un projecte que es va encetar ahir per la vesprada en Benigànim i que recorrerà pobles com Chiva i Xàtiva en l’itinerari corresponent a la present edició. Milagros Boronat, de 82 anys i resident en Castelló de Rugat, ha sigut la vencedora amb un flam d’ametla amb molta tradició.

Al voltant d’un miler de persones han acudit a esta cita vingudes de tots els pobles de La Vall d’Albaida. 87 dones y tres homes han presentat plat per al concurs, però només una s’ha emportat el premi, un creuer.

Amb esta edició ‘El rebost de la DIpu’ compleix cinc anys i 2015 té a l’ametla com a ingredient obligatori dels plats a elaborar. En anys anteriors l’ingredient central va ser la taronja, la carabassa, la tomata i la poma. Les guanyadores de les edicions anteriors també han tingut una menció especial.

Este programa té una doble finalitat. Per un costat incidir en l’alimentació i la nutrició com condicions essencials en el manteniment d’una bona salut. El segon objectiu del programa és dinamitzar als col·lectius socials dels nostres pobles, en especial a les dones, persones majors i tots aquells aficionats a la cuina valenciana.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.