NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Albelda, Serer i Robert transmeten les seues experiències professionals als xiquets participants del campus d'estiu del CD EB Ontinyent

Jugadors de primera divisió

Els més de 100 participants del Campus d'Estiu del CD EB Ontinyent han viscut una jornada molt especial, il·lusionant i divertida amb la visita de tres ex jugadors de primera divisió: David Albelda, Pep Serer i Robert Fernández. Una jornada diferent, no sols per als xiquets, sinó també per a l'equip que organitza l'esdeveniment esportiu i per als propis ex jugadors per la satisfacció que han tingut de poder compartir esta vivència amb els xiquets i pel rencontre entre ells amb Pascual Donat, director de l’escola i ex company i amic de tots ells.

Després dels formalismes de la benvinguda als ex jugadors ha tingut lloc la presentació a tot l'equip del campus i als participants. Seguidament, els ex futbolistes han iniciat la seua xarrada personal on han expressat la seua experiència, trajectòria professional i consells per als més menuts.

Els tres ex jugadors han coincidit en el privilegi que suposa participar en un campus on les instal·lacions són extraordinàries i que està organitzat per professionals com Pascual Donat i Miguel Gandia.

Manuel Cuesta, en representació de l’Ajuntament de la ciutat, qualificava la jornada d’excel·lent pel fet de poder escoltar en viu els consells de grans jugadors que tots hem vist al camp.

A més a més, l'escola ha sortejat huit balons firmats pels tres ex futbolistes i Pascual Donat. En definitiva, una jornada esportiva que els xiquets mai oblidaran.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.