NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Paula García, candidata d´EU a l´Alcaldia

Les eleccions seran en maig

Paula García, coneguda per ser la regidora de Política Social de l’Ajuntament d’Ontinyent, és ja la candidata d’Esquerra Unida a ocupar l’Alcaldia d’Ontinyent en cas de guanyar les eleccions municipals del proper mes de maig. Al seu costat, noms com Laura Mollà, Vicent Guerola, Vicent Revert, Manolo Ruiz i Tere Mollà, clàssics del partit d’esquerres que lluita per fer una política més social.

En la presentació de la candidata poguérem vore cares conegudes, com la d’Ignacio Blanco, candidat a la Presidència de la Generalitat, o la d’Esther López, diputada d’EU a Les Corts Valencianes.

Els companys valoren molt el treball realitzat per Paula Garcia a l’Ajuntament d’Ontinyent on, als últims mesos, ha portat endavant l’àrea de Política Social.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.