NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

"Ontinyent Participa" als instituts de la ciutat

Tallers formatius adreçats a l'alumnat de primer de batxillerat

“Ontinyent Participa", el procés de participació ciutadana impulsat pel Govern d'Ontinyent, ha iniciat la impartició  de tallers formatius adreçats a l’alumnat de primer de batxillerat, una de les novetats d’enguany.

La regidora de Govern Obert, Natàlia Enguix, i la de Ciutadania, Virtudes González, visitaven, el passat divendres 10 de setembre, el primer dels tallers realitzat a l’IES Pou Clar.

Després del primer taller a l’IES Pou Clar, el dilluns dia 13 tenien lloc tallers a l’IES Jaume I i l’IES l’Estació; dimarts 14 dos tallers mes a l’IES Jaume I; dimecres 15 al col·legi Pureza de Maria; dijous 16 hi haurà tres tallers al col·legi La Concepción; i divendres 17 de setembre dos tallers més a l’IES l’Estació.

Cal recordar que la VIII Edició de “Ontinyent Participa” obria el passat 6 de setembre el termini de presentació de propostes a la web www.ontinyentparticipa.es, termini que romandrà obert fins el diumenge 19 de setembre. Posteriorment a esta fase propositiva,  arribarà del 20 al 24 l’anàlisi tècnic de les propostes per part dels departaments municipals, per tal de comprovar que s’ajusten a les bases del programa i continuar amb un procés que conclourà amb el període de votacions telemàtiques del 1 al 14 d’octubre.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.