NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La campanya "Bono Reactivem l'Olleria" aconsegueix 15.000 euros

És la inversió en la primera setmana

Es va posar en marxa el passat 6 de setembre i en només una setmana la campanya “Bono Reactivem l’Olleria” ha aconseguit vendre 628 bons de diferents quantitats, el que suposa la recaptació de 14.720 euros, la meitat aportada pels veïns i l’altra meitat per l’Ajuntament; diners per a invertir al comerç i l’hostaleria local.

Els bons Reactivem l’Olleria es poden adquirir fins al 13 de novembre o fins a finalitzar existències, de forma telemàtica, mitjançant targeta bancària, a través de la plataforma web que ha posat en marxa Caixa Ontinyent. Es compta amb una inversió total de 120.000 euros. Cada veí major de 18 anys i empadronat a l’Olleria pot adquirir bons fins un màxim de 60 euros, 30 euros aportats per ells. El bons tenen un valor de: paga 5 i gasta 10 euros; paga 10 i gasta 20 i paga 20 i gasta 40.

Aquests bons es poden gastar en qualsevol dels comerços, establiments d’hostaleria o serveis de l’Olleria adherits a la campanya.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.