NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Albaida, Xàtiva i Oliva entren en un programa de digitalització de la Diputació i Cambra de Comerç

Les empreses poden ja sol·licitar cita

La Diputació de València i Cambra de Comerç han posat en marxa un nou servei d’assessorament gratuït per a ajudar els autònoms, emprenedors i pimes a digitalitzar els seus processos de negoci i integrar la tecnologia en els seus productes; un nou servei que està disponible en les Agències de Desenvolupament Local d’11 municipis, entre ells Albaida, Oliva i Xàtiva. El conveni, on la corporació provincial aporta una mica més de 80.000 euros contribueix a la transformació digital dels municipis amb assessorament de la Cambra.

Cambra València ofereix assessorament gratuït en digitalització des del 2017 a través de la seua Oficina de Transformació Digital però fins a juny de 2021 només era possible accedir al servei acudint a la seua seu central en la capital. Gràcies a aquest acord des de juny passat es va amplia r els servei presentacial gratuït als municipis d’Albaida i Oliva i a partir d’aquest mes de setembre arribarà a Xàtiva.

Al cas d’Albaida, Xàtiva i Oliva, els consultors de Cambra València estaran disponibles els dimecres de 9 a 12 per atendre les consultes. Les empreses interessades poden sol·licitar cita i l’adreça postal d’atenció a través de oficinadigital@camaravalencia.com o telefonant al 96 310 39 24.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.