NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Els xecs ´Tornem Junts´ suposen una injecció de més de 2,7 milions d'euros

Es quadrupliquen els diners invertits per l'Ajuntament

L’activitat econòmica generada per l’última convocatòria dels xecs consum “Tornem Junts” quadruplica els diners invertits per l’Ajuntament d’Ontinyent. Així els 170.000 euros aportats pel consistori han generat vendes durant el mes de juny per valor de més de 650.000 euros; així es desprèn de l’informe estadístic elaborat pel Departament de Promoció Econòmica.

Però és que a més, si extrapolen aquesta xifra als 730.000 euros que s’han destinat a les 3 tandes de xecs emesos entre 2020 i 2021, suposaria un impacte de més de 2,7 milions d’euros.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, donava altres detalls sobre els resultats d’aquesta convocatòria on es van vendre 6.405 xecs; per sectors els que més vendes han generat són, primer moda i complements; segon, llar i decoració; tercer, serveis i salut; quart hostaleria i oci i per últim alimentació. Els xecs van estar comprats per 5542 persones.

Cal recordar que aquesta tercera convocatòria en juny de 2021 es suma a les dues anteriors posades en marxa per l’Ajuntament, dotades amb 560.000 euros en 2020 de juny a desembre.

A les tres convocatòries han participat 570 establiments i s’han venut 20.697 xecs per import d’1.460.000 euros.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.