NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Tres projectes culturals per 104.000 euros

Alfonso Rus inaugura les obres de millora de tres espais culturals de l´Alcúdia de Crespins amb inversió de la Diputació

104.000 euros provinents de diferents plans provincials és el pressupost destinat a la millora de les condicions d’accessibilitat i modernització de les instal·lacions culturals de l’Alcúdia de Crespins, concretament  a la Casa de Cultura, la nova biblioteca i la sala d’exposicions Generalitat. Obres que ahir per la vesprada s’encarregaren d’inaugurar el president de la Diputació Alfonso Rus acompanyat per l’alcalde de la localitat, Javier Sicluna.

La Casa de Cultura presentava problemes en la coberta i el mur posterior de la seua estructura. Aprofitant aquesta intervenció, es va actuar també al saló d’actes per ampliar la superfície de l’escenari, millorar la sonorització i s’ha instal·lat un nou sistema contra incendis. Les obres s’han realitzat amb el Pla d’Actuacions Programades, PAP de l’any 2014 per un import de 80.000 euros.

 

 

Les obres executades en la biblioteca municipal, a través del PPOS de 2014 per import de 24.000 euros han consistit en l’eliminació dels esglaons d’accés a l’edifici contruint una rampa adaptada, substitució dels grans finestrals per finestres més menudes que permeten la col·locació de més prestatgeries. La sala de lectura s’ha reconvertit en sala d’ordinadors amb espai per a la lectura i s’ha millorat el sistema informàtic.

En quant a la “Sala de la Generalitat”, una sala multiusos per a exposicions i reunions d’associacions, s’ha modernitzat instal·lant il·luminació led i un sostre fonabsorbent que permet una millor acústica. Inversions que reverteixen en la qualitat de vida dels veïns com aquest altre conveni signat amb la corporació provincial per valor de 100.000 euros.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.