NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

30 persones rehabiliten el monestir

Durant sis mesos i gràcies a un taller d´ocupació

El monestir de Llutxent és propietat de la Diputació de València i des de l’any 1999 està sent objecte de recuperació per part dels diferents tallers d’ocupació i escoles taller organitzades per la institució provincial. Enguany, una trentena de persones especialitzades en conservació i neteja forestal, revestiment amb peces rígides per adherència en construcció, pintura decorativa i restauració de fusta es faran càrrec durant sis mesos de fer realitat el somni dels veïns, vore recuperada la primera seu que la Universitat va tindre en València.

El monestir de Llutxent està inclòs dins de les rutes organitzades a la província de València per a conèixer el patrimoni d’este tipus de construccions.

Llutxent és un poble menut amb un gran patrimoni digne de vore, no perden l’oportunitat de fer-ho.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.