NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Nova pista d´atletisme

La Diputació es compromet a construir vestuaris per als corredors

Fa cinc anys Montaverner estrenava un pavelló esportiu que hui en dia acull a desenes de joves i no tan joves que poden practicar diverses disciplines esportives a cobert. Aquell projecte va costar 400.000 euros i s’ha completat amb uns vestuaris. Ara, a través d’un altre conveni amb Diputació, Montaverner inaugura una pista per als amants de l’atletisme i, a més, arranca el compromís del president de l’entitat provincial de construir vestuaris per als corredors.

Montaverner és un poble de poc més de 1.800 habitants que ja compta amb els elements necessaris per a la pràctica dels esports més habituals, uns projectes que no s’hagueren pogut portar endavant sense l’esforç econòmic de la Diputació de València.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.