NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'alcalde d'Ontinyent reivindica un Pacte d'Estat contra el Canvi Climàtic

Declaracions que ha fet en la jornada inaugural del fòrum estatal celebrat a Màlaga

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, reivindicava aquest dimecres la creació d’un Pacte d’Estat contra el Canvi Climàtic tal i com ja ocorre en països com Alemanya o Noruega on aquest és un tema central de debat en les campanyes polítiques. I ho feia al transcurs de l’encontre d’alcaldes “Ciutat Resilient i Neutra en Carboni, objectiu comú de tots els municipis espanyols” que ha tingut lloc al marc de la jornada inaugural del fòrum estatal “Greencities i S-Moving” de Mobilitats, Intel·ligència i Sostenibilitat Urbana que està celebrant-se a Màlaga.

Rodríguez aportava dues idees per afavorir la generació de consensos sobre les polítiques de sostenibilitat: els Plans de Mobilitat Urbana Sostenible i les guies de bones pràctiques. A l’encontre assistien alcaldes i representants d’un total de 30 ciutats espanyoles, entès les que estan Madrid, Màlaga, Valladolid, Badalona o Logroño, a més dels copresidents de la Xarxa Innpulso de ciutats de la Ciència i la Innovació d’Espanya, entitat finançada pel Ministri de Ciència i Innovació del Govern d’Espanya i de la que Ontinyent forma part des del 2015.

La participació de l’alcalde al fòrum estatal s’ha reprès hui dijous com a ponent a la taula “Mobiliy as a Service, multimodalitat i micromobilitat”.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.