NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Olleria celebra la V edició de la RunCàncer 2021 que aconsegueix vora 12.000 euros de recaptació

L'Olleria contra el càncer

Els veïns i veïnes de l’Olleria es van fer al carrer el passat dissabte 2 d’octubre per a fer gala de la seua solidaritat amb la lluita contra el càncer.

Minuts abans de les sis de la vesprada, un gran nombre de persones es congregaven al Parc Beat Pare Ferreres per a participar en la V edició de la RunCàncer a la localitat de la Vall d’Albaida.

 

 

Samarreta, dorsals, esportives i com no, mascaretes, per a gaudir d’un recorregut no competitiu de 6 kilòmetres en el que marxaven adults, xiquets, mascotes i nadons amb els seus cotxets . Ningú va voler perdre’s aquesta cita solidària amb la gent que més ho necessita.

 

 

La música també va estar present durant un bon tram del recorregut gràcies als músics de la SEM Santa Cecilia i de l’EM La Nova. 

 

 

El de dissabte a l’Olleria va ser un dia de retrobaments, d’esport, de solidaritat i una jornada de fer poble.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.