NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Vall ens Uneix renova la seua imatge de marca per facilitar la seua expansió

Per sumar al seu projecte a alcaldes i regidors independents d'altres comarques

 “La Vall ens Uneix” passa a ser “Ens Uneix”. El partit de Jorge Rodríguez adapta així la seua imatge i nom amb l’objectiu d’expandir la seua presència més enllà de la Vall d’Albaida. Una nova marca que es presentava el passat dissabte a l’assemblea local i comarcal celebrada a l’edifici de la Societat de Festers d’Ontinyent amb l’assistència de prop un centenar de persones de més d’una desena de localitats.

La nova imatge ha estat dissenyada en colors roig i verd per l’ontinyentí Àngel Alberca i inclou un espai rectangular per personalitzar la imatge al municipi que corresponga al haver rebut peticions de possibles adhesions d’alcaldes independents atrets per la sòlida estructura territorial que exhibeix Ens Uneix.

La secretària general de l’agrupació local d’Ontinyent, Natàlia Enguix fou l’encarregada de donar la benvinguda als presents en el que és el primer acte presencial des d’abans de la pandèmia i que dona inici al nou curs polític.

En l’acte també intervenia el diputat comarcal Joan Sanchis, la veu que a la Diputació de València defensa les reivindicacions i demandes dels alcaldes d’un partit que governa amb majoria absoluta en Ontinyent, el Palomar i Bufali i amb presència de membres en Benicolet, Benissoda, Montaverner, Atzeneta d’Albaida i l’Olleria.

Com veiem la defensa del municipalisme és clau per a tot el que vullga sumar-se a “Ens Uneix”.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.