NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Carlos Mazón assisteix a l'acte en record per les víctimes de la covid

S'ha celebrat a l'Umbracle de la Ciutat de les Arts i les Ciències

El president de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón, ha assistit aquest matí a València a l'homenatge en record de les víctimes pel Covid-19 de la Comunitat Valenciana, on ha defensat la necessitat de no oblidar mai el que ens ha tocat viure amb la pandèmia.Mazón ha recordat que són 7.805 les víctimes de coronarivus en la Comunitat Valenciana. A més, ha precisat que es tracta d'un acte molt trist però és també un acte de conjura i de tornar a agafar forces i alçar-nos anímicament.

El president de la institució provincial, després de participar en aquesta emotiva trobada, ha destacat la importància del contacte i de la presencialitat en el món de la tecnologia i del virtual.

L’esdeveniment ha estat organitzat per la Generalitat en l'Umbracle de la Ciutat de les Arts i les Ciències.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.