NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Anima torna a la presencialitat i organitza una gran matinal en commemoració del Dia Internacional del Càncer de Mama

Serà el 24 d'octubre d'11 a 14 hores en la plaça de la Concepció

Anima l’associació del càncer a Ontinyent reprèn les seues activitats presencials amb un calendari per a l’últim trimestre de l’any que inclou xerrades, matinals i tallers. I ho fa després d’una llarga temporada on gran part de l’activitat ha estat online.

El programa s’enceta el dimarts 19 d’octubre a les 10´30 del matí amb una xerrada-taller de cures de la pell i mucoses durant el tractament comptant amb la col·laboració de la Farmàcia Iborra. De totes les cites destaca la ja tradicional matinal càncer de mama, serà el 24 d’octubre d’11 a 13 hores en la plaça de la Concepció.

Ja per a novembre, per al dia 27, de 10 a 12, es celebrarà un taller de tir amb arc per a afavorir la circulació limfàtica. Serà al poliesportiu municipal.

A més des d’Anima aprofitaren l’ocasió per a recordar els serveis continuats que ofereix l’associació com són les acollides i els grups de suport, són tres: per a malalts, per a dones amb càncer de mama i pera a familiars.

A més del servei d’atenció psicològica, el servei d’assessorament jurídic i sessions grupals de meditació el primer i tercer dimarts de mes. A aquesta presentació del calendari i serveis també acudia la regidora coordinadora de l’àrea de Política per a les Persones, Paula Soler.

Més informació a la seu d’Anima, al carrer Fray Luis Galiana, 4 Ontinyent. Telèfon 96 238 54 55.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.