NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Signatura del conveni per a la creacio de l'Aula Universitària de l'Olleria

Les activitats seran desenvolupades pel Campus d'Alcoi de la UPV

La sala al·legories de la Casa Santonja ha sigut escenari de la signatura del conveni de col·laboració entre la Universitat Politècnica de València i l’Ajuntament de l’Olleria. L’objecte d’aquest conveni és la creació de l’Aula Universitària de l’Olleria per al desenvolupament d’activitats formatives i de difusió del coneixements a través de cursos, beques, activitats de cultura científica o dinamització de projectes locals. Amb aquest conveni l’Ajuntament de l’Olleria dona un pas de gegant en matèria educativa.

El desenvolupament de les activitats serà dut a terme a través de la UPV-Campus d’Alcoi, un campus de referència i en ple creixement.

El rector de UPV, José Esteban Capilla va aprofitar la seua visita a l’Olleria per a signar al llibre d’honor de l’Ajuntament i fer un recorregut per la Casa Santonja, un dels edificis més emblemàtics de la localitat, declarat BIC; un immoble de tres plantes i que també alberga el Museu del Vidre, que va pertànyer a la família dels Marau i que representa a la noblesa il·lustrada i lliberal que fou centre del poder de la seua època, segle XIX.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.