NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Compromís demana responsabilitats i la compareixença urgent de l'alcalde pels pagaments irregulars

L'Agència Antifrau detecta irregularitats en la contractació de la programació de festes del 2018

L’Agència Antifrau, davant una denúncia de Compromís de Castelló de Rugat, ha confirmat l’existència de pagaments irregulars en la contractació de la programació de festes de 2018; per tal motiu, el seu portaveu Damián Martínez, ha demanat la compareixença urgent de l’alcalde davant el plenari perquè done explicacions i assumisca la seua responsabilitat política. Per entendre els fets, ens hem de remuntar-nos al 2018 quan, segons afirma Damián Martínez, l’Ajuntament va organitzar unes festes ostentoses i exuberants que van provocar un dels majos costos en la partida pressupostària de festes dels últims anys.

En concret una empresa musical va presentar una factura de 20.570 euros en concepte de dues orquestres i dues discomòbils sense procediment obert de contractació però és que, a més, aquest import superava el llindar màxim de 15.000 euros per als contractes menors al sector públic. Un any després, l’empresa va presentar una factura rectificativa.

Una situació que referma la posició de Compromís quan en desembre del 2019, la coalició anunciava públicament la suspensió de les negociacions per formar govern de coalició amb el partit socialista. Per tot l’anterior, l’òrgan antifrau ha instat a l’Ajuntament a revisar els pagaments irregulars en les festes del 2018, quantificar els perjudicis produïts i depurar responsabilitats. En aquesta compareixença, Compromís també afirmava que aquests no són els únics fets que la coalició ha posat a disposició de l’agència de prevenció i lluita contra el frau i la corrupció, tot i que per preservar la investigació no es donaren més detalls.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.