NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Al 2022 no puja cap impost ni taxa i s'amplien les bonificacions per l'ús d'energies netes

Els tributs es poden fraccionar en 12 mesos sense interessos

L’Ajuntament d’Ontinyent congelarà el 2022 les taxes i impostos i ampliarà les bonificacions per a l’ús d’energies netes. Aquesta és la proposta d’ordenances fiscals del Govern d’Ontinyent per al proper any amb l’objectiu de generar activitat econòmica i ajudar a les persones a fer front a les ferides que ha deixat la pandèmica en la seua economia.

D’aquesta manera es manté la rebaixa dels impostos d’autoconsum energètic, reduint en un 50% l’Impost de Bens Immobles, IBI i l’Impost d’Activitats Econòmiques, IAE tant a particulars com a empreses. A més pràcticament s’elimina, amb una rebaixa del 95% l’impost de construccions per a qui implante sistemes d’aprofitament d’energia solar o tèrmica.També es manté els incentius a les xicotetes reformes d’habitatges, de manera que es bonifica l’impost de construccions en un 95% a les obres que tinguen un pressupost menor a 60.000 euros.

La regidora també recordava que amb la voluntat d’ajudar a la ciutadania a complir amb les seues obligacions fiscals, l’Ajuntament dona la possibilitat de fraccionar en 12 mesos sense interessos tots els tributs municipals amb el Compte Corrent Tributari. Perquè tinga efectes en 2022, les persones que no s’hagen adherit poden demanar-ho abans del 30 de novembre a la seu electrònica o al departament d’ingressos municipals.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.