NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Arriba la nova normalitat en la data més assenyalada dels valencians, el 9 d'octubre

Decauen tots els aforaments màxims

Aquesta mitjanit, ja en 9 d’octubre, la vida tornarà a ser un poc més normal ja que decauen la gran majoria de restriccions anticovid-19 tal i com ha anunciat el president Ximo Puig. Així en el dia dels valencians comença una nova etapa que arriba gràcies a l’eficient gestió en l’àmbit sanitari així com al civisme de la ciutadania. Així des de demà dissabte decauen els límits d’aforament en tots els establiments i activitats en general així com esdeveniments i celebracions.

En hostaleria i restauració també decauen les restriccions d’aforament però es manté el nombre màxim de 10 persones per taula i en la barra es deurà mantenir la distància de seguretat. Els locals d’oci també deixen de tenir limitat el seu aforament màxim i es podrà ballar en les discoteques quan no s’estiga consumint i amb mascareta.

No obstant, per a les lligues professionals de futbol i basquet es manté per acord del Consell Interterritorial l’aforament del 80% en espais tancats i el 100% en oberts. Com veiem decauen la immensa majoria de restriccions però es manté l’obligatorietat de portar mascareta en espais tancats d’ús públic i en espais a l’aire lliure on o es puga respectar la distància de seguretat. En la seua compareixença, el president ha anunciat la creació d’una Unitat de vigilància específica per a la covid-19 davant la nova situació postpandèmica.

I novament, Puig feia una crida a les persones que encara no s’han vacunat perquè s’immunitzen assenyalant que entra la població sense vacunar la taxa de morts per cada 100.000 habitants és de 24,57 i entre la població immunitzada la taxa decau fins als 2,27 decessos per cada 100.000 habitants.

La Comunitat Valenciana arriba a una normalitat relativa després d’obtenir uns indicadors positius que es situen per damunt de la mitjana espanyola i de molts altres països. En quant a la incidència acumulada s’ha passat de 136 a 39 casos per 100.000 habitants i la xifra d’hospitalitzats s’ha reduït a la meitat, passant de 321 persones ingressades a 156.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.