NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Reobri la Casa Recuerdos de la Beata Inés a Benigànim

Portava un any tancada per la pandèmia

Les Agustines Descalces que gestionen l’edifici de la Casa Records de la Beata Inés de Benigànim torna a obrir les seues portes, després d’haver estat tancades des de que va començar la pandèmia.

Aquesta casa museu és una iniciativa impulsada per les Mares Agustines Descalces del monestir de la Puríssima Concepció, Sant Josep i Beata Inés per a donar a conèixer la figura, vida i espiritualitat de Josefa María de Santa Inés (1625-1696).

En el recorregut pel museu es pot gaudir de la millor col·lecció de records, objectes personals relacionats amb la religiosa de Benigànim i obres plàstiques.

Varies sales i murals relaten la història de les Agustines Descalces, l’ordre religiosa a la que va pertànyer, en una recreació de les estàncies del monestir de la ordre i un passeig per la part de l’hort on li van ocórrer els fets prodigiosos.

La Casa Records Beata Inés compta, a més, amb espais dedicats a exposicions temporals i activitats informatives i culturals per a una major divulgació de la seua figura.

La Casa Recuerdos Beata Inés obri cada segon i quart diumenge de cada més, de 10 a 13 hores.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.