NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent lliura els seus guardons 9 d'Octubre

L'acte a la Sala Gomis

El desaparegut empresari Sergio Pomar, el voluntariat forestal de “Ontinyent contra el Foc”, l’acadèmica i filòloga Tudi Torró i la fàbrica de farines “La Concepción” eren reconeguts el passat divendres per la ciutat d’Ontinyent amb els guardons que cada any atorga l’Ajuntament coincidint amb la celebració del “9 d’Octubre”. Ho feien en un acte que tenia lloc a la Sala Gomis enmig d’un ambient de retrobament i emotivitat que va començar a l’exterior amb la tradicional interpretació del "Ball de l’Àguila” a càrrec de l’Associació de Gegants i Cabets, acompanyats pel grup de percussió i dolçaina “La Colla”.  

L'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, obria l'acte per donar la benvinguda als presents i donar pas al cronista de la ciutat, Alfred Bernabeu.

Acte seguit, Bernabeu feia un repàs d'alguns aspectes destacats de l'actualitat local, fent referència a la bona marxa a la licitació de projectes, la bona marxa de les obres de l'hospital, l'inici de la restauració de la històrica muralla de la Vila o la dotació de noves infraestructures per evitar les inundacions en la zona de Benarrai, entre d’altres, destacant així també l’exercici de responsabilitat fet durant la pandèmia per les forces polítiques representades a l’Ajuntament en aprovar per unanimitat els Pressupostos Municipals.

Acte seguit persones i entitats guardonades replegaven les corresponents distincions, i era la professora Tudi Torró l’encarregada d'intervenir en representació de la resta d'homenatjats.

Torró feia especial incís en la importància de la transmissió de la llengua.

L’acte comptava, per primera vegada, amb la translació de les intervencions a llenguatge de signes, gràcies a un conveni signat per l’Ajuntament amb l’associació FESORD.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.