NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Recepció a Vicent Giner, guanyador europeu de pesca en la modalitat "corcheo-mar"

Ha sigut rebut per l'alcalde Evarist Aznar

L’alcalde de la Llosa de Ranes, Evarist Aznar, ha rebut a Vicent Giner, campió europeu de “corcheo mar”; una recepció institucional per a reconèixer l’esforç i dedicació d’aquest veí que des de fa 10 anys no ha baixat de l’alta competició en aquest món de la pesca.

Va ser del 18 al 23 de setembre quan en Gandia es va disputar el catorzè campionat de pesca modalitat “corcheo-mar” que va proclamar campió individual al lloser Vicent Giiner, membre del Club de pesca Gandia i del club de pesca local l’Escata. Però a més, Vicent Giner junt amb el seu company del Club de Pesca Gandia, Enrique Miñana li donaren també la victòria a la selecció A d’Espanya en la classificació per equips al mateix campionat. Premis que es sumen al palmarès d’aquest veí de la Llosa de Ranes amant d’aquest esport des de ben menut.

I conegam en què consisteix la modalitat en “corcheo-mar” on Vicent s’imposava en l’europeu ja que requereix una tècnica de pesca depurada i un exhaustiu coneixements de materials i esquers.

La competició va reunir a vuit seleccions d’Espanya, Portugal i Itàlia, convocat per la Federació Internacional i organitzat per les federacions espanyola i valenciana.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.