NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

'My life style' i el vidre 100% reciclat

Esta empresa dóna feina a 70 persones

La indústria del vidre de l’Olleria ha renascut i ja trobem potents empreses que aposten per aquest sector que durant cinc segles de vida van convertir a la localitat en bressol del vidre valencià. Parlem de My Life Style ubicada des de fa quasi un any en les antigues instal·lacions de la Mediterrània. Creada per un grup d’empresaris de la Vall d’Albaida ha remodelat i modernitzat una fàbrica ja novament puntera que empra actualment a 70 treballadors.

Per eficiència, el forn de gran capitat treballa les 24 hores al dia el que imposa quatre torns per jornada. En My Life Style, a més, es valora el medi ambient, motiu pel qual es proposa productes fabricats exclusivament amb vidre reciclat 100%.

Una col·lecció que encara que es basa en les tradicions i costums mediterrànies és alhora funcional, pura, atrevida, universal i molt colorida. Es divideix en diferents vessants: decoració, regal i taula.

Produeixen tant per al mercat nacional però majoritàriament per a l’internacional. En Espanya el seu públic objectiu són les tendes i distribuïdors i grans cadenes per a la resta del món. Aquesta gran aposta per l’exportació es pot explicar per la seua participació en la fira internacional més important, Ambient que es celebra en Frankfurt.

La combinació de disseny i experiència, unida a unes modernes instal·lacions amb gran capacitat de producció els permeten crear productes amb uns nivells de qualitat i competitivitat que estan a l’altura dels nostres temps. My Life Style en l’Olleria, una font inesgotable d’inspiració amb el reciclatge associat al vidre com filosofia de vida. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.