NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Emotiu homenatge musical al desaparegut cantant Eduard Forés

Va deixar una gran emprempta en la població

Aquest diumenge 10 d’octubre la Pobla del Duc va retre un sentit i emotiu homenatge al gran Eduard Forés, ja desaparegut. Fou un homenatge musical tal i com el reconegut cantant acostumava a fer els concerts en aquelles agrupacions famoses dels anys 70 i 80 a la comarca de la Vall d’Albaida i la Safor com foren Los Dugans, Los Prestons o Emilio Noche i Dia que tant van amenitzar les festes dels pobles.

Molts foren els veïns que acudiren al parc Carles Canut per gaudir d’aquest acte que ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Pobla del Duc junt a la família d’Eduard Fores, els seus fills Óscar, qui actuava com mestre de cerimònies i Eduard, conegut periodista i també cantant. I sobre l’escenari van estar els seus amics músics de les diferents formacions on va participar. Tots junts van compartir amb el poble una vetllada molt especial. Arcadi, Javier, Enrique, Ximo, Blai i les veus de Jaume Costa i Pepe Morant oferiren un directe potent i un repertori de cançons mítiques d’aquestes dècades. Tots ells, ja jubilats, decidiren crear aquesta nova agrupació en record d’antany.

I de renom fou la trajectòria d’Eduard Forés que malgrat nàixer a Beniopa sempre va estar vinculat a la Pobla del Duc on va deixar un record inesborrable tal i com es va fer palès en aquest homenatge.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.