NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El programa de festes honra a la patrona, la Mare de Déu del Naixement

Amb missa solemne, processó de vesprada i molta pirotècnia

El diumenge 10 d’octubre la Llosa de Ranes vivia un dels dies grans de les seues festes patronals ja que la gran protagonista fou la seua patrona, la Mare de Déu del Naixement. Pel matí, un passa carrer amb l’acompanyament de la SM portaria a tots els festers fins l’església parroquial de la Nativitat per assistir a la solemne missa al seu honor. Una litúrgia emotiva, cantada amb lectura de passatges bíblics a càrrec dels mateixos joves a la que seguiria un magnífic bombardeig aeri a càrrec de la pirotècnia Tamarit.

Ja de vesprada, a les set i mitja, s’encetaria una multitudinària processó amb els festers, ciris en mà esperant l’eixida de la patrona; la imatge decorada amb flors blanques i els fanals encesos seria duta a coll per una dotzena de portadors.

Els festers i festeres lluiren les seues millors gales durant tota la jornada, ells amb tratge i corbata i elles de negre amb mantellina blanca. Molt nombrosa fou la presència de veïns que amb mascareta obligatòria, acompanyaren a la patrona professant la seua devoció a aquesta advocació, el naixement de Maria que simbolitza l’alba dins d’un món de foscor, el preludi d’un procés que durà fins a la llum amb l’arribada de Jesucrist, el seu fill.  Tancarien la comitiva els membres de la corporació municipal amb el seu alcalde, Evarist Aznar.

Amb l’arribada a la plaça de Sant Cristòfol la pirotècnia anunciaria la fi de la processó. Seguidament la mascletà nocturna, novament a càrrec de la pirotècnia Tamarit il·luminaria el cel en aquesta jornada festiva.

La jornada finalitzaria amb rialles amb el monòleg del còmic valencià Óscar Tramoyeres.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.