NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'acte del 9 d'octubre distingeix a la SM de la Llosa de Ranes pel seu centenari

Un acte on es van lliurar 81 premis a veïns que han destacat en l'àmbit acadèmic, esportiu i cultural

El 9 d’octubre fou un dia de festa a La Llosa de Ranes. L’auditori Mestre Vicent Tortosa acollia l’acte institucional on es feia entrega d’un total de 81 premis; uns premis ja consolidats a la localitat que reflecteixen el treball i esforç dels llosers i lloseres en diversitat d’àmbits: educació, esport i cultural.

En la vessant cultural el guardó va anar a parar a mans de la societat musical de La Llosa de Ranes pel seu cent centenari i precisament els seus membres posaren la banda sonora a la gran cercavila prèvia que s’encetava a les portes de l’Ajuntament. Un passa carrer on també desfilaria tota la comissió de festes del 2021 ja que les celebracions patronals estan duent-se a terme aquests dies d’octubre. El guardó a la SM va ser arreplegat pel seu president José Javier Carreres, el director Rafa Grau i els exdirectors Desiderio Contreras, Andrés Gamazo i Federico Esteve.

En l’àmbit educatiu es van lliurar premis extraordinaris de primària; secundària i diferents mencions d’honor per rendiment acadèmic; en esports es feia un reconeixement a l’equip del Juvenil A que no va poder assistir a l’acte de l’any passat com a campions de lliga i l’ascens a Preferent Juvenil. També va haver premi per a l’equip Juvenil B de futbol per l’ascens a primera regional juvenil. En aquest àmbit també desfilarien per l’escenari les joves promeses de Fit Kid com Tania Rubio, campiona de la Comunitat Valenciana i membre de l’equip subcampió del món en “Fantasia Kid”. Altre esportista reconegut fou Noel Luna, campió de kickboxing de la Comunitat Valenciana i medalla de plata al campionat d’Espanya de kickboxing i muaythai.

L’acte també va servir per a presentar a la comissió de festes de l’any que ve, el 2022.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.