NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Es presenta Sasem, el nou Servei d'Atenció i Seguiment a la Malaltia Mental

En un acte públic al CIC del barri de Sant Rafel

L’Ajuntament d’Ontinyent ha presentat en un acte públic celebrat al CIC del barri de sant Rafael el nou Servei d’Atenció i  Seguiment a la Malaltia Mental, SASEM que es va posar en marxa a finals del passat mes de juliol amb ajuda de la Generalitat Valenciana. El SASEM és un servei d’atenció domiciliària enfocat a facilitar una atenció diürna de suport psicosocial a persones amb diagnòstic de trastorn mental greu o risc de marginació o exclusió social, entre altres.

En l’acte s’exposava al púbic assistent els diferents aspectes de funcionament del SASEM. Es va parlar del concepte de salut mental; el seu impacte en la pandèmia, el perfil de la persona usuària, el procés de detecció de casos, derivació, objectius i funcionament. També es posava de relleu la rapidesa en la primera atenció presencial als domicilis després del preceptiu requeriment al departament de Serveis Socials Municipals.

La posada en marxa de SASEM és una acció més dins de l’aposta del govern d’Ontinyent pel desenvolupament de polítiques socials en relació a la salut mental com també ho són el Pla de Prevenció de la Conducta Suïcida i el Pla de la Soledat no desitjada.

La Comunitat Valenciana ja té operatius un total de 41 serveis municipals d’atenció i seguiment a persones amb problemes de salut mental greu, Sasem, impulsats i finançats des de la vicepresidència i conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, al marc de l’Estratègia Autonòmica de Salut Mental.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.