NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent garanteix l'habitatge a persones en situació de vulnerabilitat

Ajudes de fins a 600 euros per a pagar el lloguer

L’Ajuntament d’Ontinyent ha habilitat una línia de quasi 28.000 euros per a cobrir despeses bàsiques de les persones més vulnerables de la localitat. El Ple Municipal va donar llum verda en l'última sessió a les noves bases per a la concessió directa d'ajudes dirigides a facilitar una solució residencial en cas de necessitat social, una línia d’acció que en 2020 va comptar amb 30 persones beneficiàries.

Concretament, la nova edició d’estes ajudes ha estat dotada pel consistori amb 27.595 euros destinats a pal·liar les necessitats de les persones més vulnerables de la localitat, usuàries del sistema de serveis socials.

Unes ajudes amb les que els beneficiaris - afectats per desnonaments, persones sense llar, víctimes de violència masclista o veïnat en situació d'especial vulnerabilitat per patir diversitat funcional - poden obtindre un màxim de 600 euros amb aquesta finalitat, un import que se situa per damunt del cost de molts arrendaments de pisos en el municipi.

I és que segons les estimacions del departament de Serveis Socials, el 90% de les persones que rebran aquestes aportacions econòmiques seran dones, un col·lectiu doblement vulnerable només per la problemàtica afegida que els porta patir aquesta situació sent dones.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.